SAMEN TEGEN COVID-19

AANGEPASTE WERKING CAPPELLE NV

Beste klanten

De hele wereld maakt momenteel een ongeziene gezondheidscrisis mee door Covid-19. Dit virus heeft een belangrijke impact op het dagelijkse leven van iedereen, zo ook op onze sector.

Maar samen staan we sterk.

Wij doen als team ons uiterste best om u ondanks de huidige omstandigheden zo goed mogelijk te blijven bijstaan.

Hiervoor hebben wij enkele wijzigingen aangebracht aan onze normale werking.

1. AFHALING VAN BESTELDE PRODUCTEN

Wij vragen om bestellingen op voorhand door te geven, zodat we het fysiek contact in de winkel zo veel mogelijk kunnen vermijden.

Dit kan telefonisch (016/63.99.00 - of via uw vertegenwoordiger) of via e-mail (bestellingen@cappellefyto.be).

U kan zich vervolgens aanmelden (even bellen op 016/63.99.00 of drukken op de bel in de winkel), waarop u in uw wagen kan wachten terwijl een van onze medewerkers uw klaargemaakt productenpakket haalt.

2. AANGEPASTE REGELING LEVERINGEN

Om de leveringen zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om zeker voor wat betreft de leveringen tijdig uw bestellingen door te geven. We stellen dan alles in het werk om uw producten tijdig te leveren, dit natuurlijk onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Wij vragen om de leveringsbon af te tekenen met een eigen balpen, om te voorkomen dat éénzelfde pen steeds wordt doorgegeven.

3. ADVIES / RAADGEVING PROFESSIONELEN

Onze vertegenwoordigers zullen zoveel mogelijk communiceren per e-mail of per telefoon. Op deze manier zal u nog steeds het juiste advies krijgen.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat zij deze periode zo weinig mogelijk fysiek contact hebben met de klanten die zij elke dag verder helpen.

Indien u uw vertegenwoordiger niet meteen telefonisch kan bereiken, stuur haar/hem dan een sms met de vraag u terug te bellen.

4. ADVIES / RAADGEVING PARTICULIEREN: GRAAG BESTELLEN OP VOORHAND

U kan sinds 11 mei 2020 ook als particulier terug terecht in onze winkel. Wij vragen echter om de bestelling in de mate van het mogelijke op voorhand telefonisch door te geven, zodat deze enkel afgehaald moet worden.

Adviesverlening in onze winkel zal tot een minimum beperkt worden, teneinde het fysieke contact zo veel mogelijk te beperken.

Om de regels rond social distancing te respecteren, kunnen wij slechts 1 persoon tegelijk in de winkel verder helpen.

4. DENK AAN DE GEZONDHEID VAN ONZE MEDEWERKERS!

Ons team van gemotiveerde medewerkers staat ook nu weer voor u klaar. Zij leggen in de huidige omstandigheden heel wat flexibiliteit aan de dag, en stellen alles in het werk opdat u tijdig uw producten blijft krijgen.

Wij willen de gezondheid van onze medewerkers zo goed mogelijk beschermen, en wij rekenen hiervoor op uw medewerking.

Wij staan erop dat bij leveringen en afhalingen de nodige veiligheidsmaatregelen gerespecteerd worden (vb. 1,5 meter afstand houden van andere personen, zich niet naar het bedrijf begeven indien ziektesymptomen, fysiek contact met onze werknemers vermijden, zich niet naar het bedrijf begeven zonder afspraak, …).

De veiligheid en gezondheid van ons personeel (en van onze klanten!) komt op de eerste plaats!

Bedankt voor uw begrip!

 

Het team van CAPPELLE NV