Reeds 60 jaar partner in hoogwaardige producten en betrouwbaar teeltadvies

Land- en tuinbouwers hebben nood aan hoogwaardige producten en betrouwbaar teeltadvies om hun teelten zo kwalitatief en rendabel mogelijk te maken. Cappelle Fyto nv is reeds 60 jaar de partner om hieraan tegemoet te komen in zowel landbouw als fruitteelt. Met een breed gamma aan producten en jarenlange ervaring werken wij samen met onze klanten aan de landbouw van de toekomst.

Alles voor de land- en tuinbouwer

Bij Cappelle Fyto nv vindt u alle gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaigranen,… om uw teelten maximaal te laten renderen  en dus uw bedrijf zo effectief en efficiënt mogelijk te runnen. Onze klanten kunnen rekenen op betrouwbaar advies, kwalitatieve producten en snelle service. Wij gaan samen met u voor de beste oplossing die volledig aan u wensen voldoet.

Gewasbeschermingsmiddelen

Cappelle Fyto nv heeft een zeer uitgebreid en kwalitatief gamma aan gewasbeschermingsmiddelen voor praktisch alle teelten en gewassen. Onze teeltadviseurs kunnen door hun jarenlange ervaring juist en betrouwbaar advies geven over de toepassingen en doseringen van elk product. Op deze manier kan de land- of tuinbouwer een gezond en kwalitatief gewas telen met het beste rendement.

Meer informatie

Meststoffen

We beschikken over een zeer breed gamma aan land- en tuinbouwmeststoffen (vloeibaar, zakgoed, big bags, bladmeststoffen). Vooral voor specifieke bladmeststoffen voor verschillende teelten bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie

Zaden

Maïszaden, zaaigranen, graszaden landbouw, graszaden tuinaanleg, klavers, luzerne, groenbemesters, koolzaad.

Meer informatie

Diverse

Landbouwfolies, plantmaterialen, stalhygiëne, rodenticiden & andere biociden, plukbenodigdheden, bindmaterialen, snoeischaren.

Meer informatie

Gespecialiseerd in de distributie van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en zaaigranen voor de land- en tuinbouw

Cappelle Fyto nv is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de distributie van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en zaaigranen voor de land- en tuinbouw. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan groenbemesters, weidemengsels, landbouwfolie, bescherm- en werkkledij, steunpalen en producten voor niet-professionelen. Met meer dan 60 jaar ervaring binnen de sector kunnen we onze klanten bijstaan met betrouwbaar teeltadvies om hun teelten zo rendabel mogelijk te maken.

Contacteer ons