Nieuws

16 November 2020

AgriRecover ophaling 16 november afgelast

Lees meer

aangepaste-werking-covid-19

2 November 2020

Aangepaste werking COVID-19

Recent heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd in het kader van de strijd tegen COVID-19. Hierdoor zullen wij onze werking opnieuw aanpassen.

Lees meer

agrirecover-inzamelactie-2020

15 September 2020

AgriRecover inzamelactie 2020

Op 6, 12, 13 en 16 november kan u weer bij ons terecht voor de jaarlijkse AgriRecover inzamelactie (lees verder voor de juiste locaties en inzameldagen!).

Lees meer

samen-tegen-covid-19

11 May 2020

SAMEN TEGEN COVID-19

De hele wereld maakt momenteel een ongeziene gezondheidscrisis mee door Covid-19. Dit virus heeft een belangrijke impact op het dagelijkse leven van iedereen, zo ook op onze sector. Maar samen staan we sterk. Wij doen als team ons uiterste best om u ondanks de huidige omstandigheden zo goed mogelijk te blijven bijstaan. Hiervoor hebben wij enkele wijzigingen aangebracht aan onze normale werking.

Lees meer

buxusmot-bestrijden

13 April 2019

Buxusmot bestrijden

De rupsen van de buxusmot worden steeds actiever. Om uw Buxus te redden, is actie vereist.

Lees meer

correcte-inrichting-van-het-spuitlokaal-

30 December 2018

Correcte inrichting van het spuitlokaal

Voor de opslag en bewaring van gewasbeschermingsmiddelen gelden strikte regels, vastgelegd in wetgeving en lastenboeken. Men dient aan deze regels te voldoen om bij controles geen negatieve evaluatie of boetes te krijgen. Hier worden enkele belangrijke aandachtspunten geschetst.

Lees meer

aanmelden-voor-biociden-van-het-gesloten-circuit

30 November 2018

Aanmelden voor biociden van het gesloten circuit

Door een verandering in de Europese wetgeving zullen verschillende biociden (waaronder sommige ratten- en muizenmiddelen) vallen onder het "gesloten circuit". Deze producten kunnen enkel nog worden aangekocht door professionelen na aanmelding op de webapplicatie van de overheid.

Lees meer