Aangepaste werking COVID-19

Recent heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd in het kader van de strijd tegen COVID-19.

Hierdoor zullen wij onze werking opnieuw aanpassen. 

WINKEL / BEDIENING 

Onze winkel zal de komende weken niet open zijn. Adviesverlening kan dus enkel nog telefonisch, niet meer ter plaatse.

AFHAALPUNT - ENKEL VOOR PROFESSIONELEN

De komende weken zullen enkel nog professionelen bij ons terecht kunnen.

We zullen werken als een “afhaalpunt” om elk persoonlijk contact zoveel mogelijk te beperken. Gelieve u niet naar het bedrijf te begeven zonder dat u vooraf de bestelling hebt doorgegeven!

Bestellen kan:

  • telefonisch (016/63.99.00),
  • via mail (bestellingen@cappellefyto.be) of
  • via uw vertegenwoordiger

Bestellingen kunnen worden opgehaald tussen 9:00 en 16:30. Een medewerker brengt uw bestelling naar uw voertuig, zodat u zich niet in de winkel moet begeven. 

Dank om samenscholingen op het bedrijf te allen tijde te vermijden en een veilige afstand te bewaren. Een mondmasker is verplicht op heel het bedrijf.

Wij zullen gesloten zijn op zaterdag. 

LEVERINGEN

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen wij u om tijdig uw bestellingen door te geven. Op die manier is het voor ons ook mogelijk om uw bestelling tijdig te bezorgen (dit rekening houdend met beschikbaarheid).

Wij vragen u om steeds een veilige afstand te bewaren en een mondmasker te dragen wanneer onze chauffeur producten komt afzetten. 

ADVIES / RAADGEVING

Onze vertegenwoordigers zullen nog steeds veldbezoeken brengen, maar enkel individueel. Zij zullen vervolgens met u terugkoppelen en zullen zo veel mogelijk communiceren via schrijven of telefoon. Op deze manier zal u nog steeds het juiste advies krijgen. Wij vragen begrip voor het feit dat onze vertegenwoordigers zo weinig mogelijk fysiek contact hebben met de klanten. Indien u een bezettoon krijgt bij het bellen naar uw vertegenwoordiger, stuur dan een sms met de vraag u terug te bellen. U kan ook steeds terecht op ons algemeen nummer 016/63.99.00.

Ons team van gemotiveerde medewerkers staat ook nu weer voor u klaar. Hun veiligheid en gezondheid staat voor ons op plaats nummer één. Om de gezondheid van onze medewerkers (en ook uzelf) zo goed mogelijk te beschermen, rekenen wij ook op uw medewerking. Dank om bij leveringen en afhalingen de nodige veiligheidsmaatregelen te respecteren (social distancing, dragen mondmasker, géén leveringen komen afhalen indien ziektesymptomen, fysiek contact vermijden, zich niet naar het bedrijf begeven zonder voorafgaande bestelling, …).

Alvast bedankt voor uw begrip!

Team CAPPELLE NV